Keur's Adviesgroep

Uw partner in België

Verhuizen naar België? Dat doet u met Keur’s Adviesgroep! Wij informeren, adviseren en begeleiden u zowel voor, tijdens als na uw emigratie. Van sociale verplichtingen en verzekeringen tot uw hypotheek en andere financiële zorgen.


Emigratie

Keur’s Adviesgroep is dé emigratiespecialist. Verhuist u naar België? Begin dan met een bezoek aan ons kantoor. Onze medewerkers begeleiden u met het hele traject. We zoeken een geschikte hypotheek voor uw woning, helpen u met de invoer van uw wagen en zorgen ervoor dat u in orde bent met uw verzekeringen en sociale verplichtingen. Zo slaapt u altijd op uw beide oren. Ook in België!


Hypotheken

Een hypotheek op maat van uw situatie is cruciaal voor een geslaagde emigratie. Keur's Adviesgroep vergelijkt het aanbod van diverse Belgische banken. Zo bent u altijd zeker van onafhankelijk advies.

LEES MEER

Verzekeringen

Een verzekering op maat, tegen de juiste prijs: dat is precies wat u bij Keur’s Adviesgroep mag verwachten. Vanuit onze jarenlange ervaring als onafhankelijk verzekeringsmakelaar kunnen we u met alle mogelijke verzekeringen helpen. Zo blijft geen enkel risico ongedekt. Dé basis van een succesvol buitenlands avontuur!

LEES MEER

Bankieren

Bij Keur’s Adviesgroep kunt u niet alleen terecht voor een hypotheek of verzekering. Als Record Bank-filiaal bieden we u ook alle traditionele bank- en spaarproducten aan. Van een gratis zichtrekening tot spaarrekeningen en internetbankieren.

LEES MEER

wenst u meer informatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.