Keur’s Adviesgroep

Eén aanspreekpunt

Keur's Adviesgroep vergelijkt hypotheken en verzekeringen van diverse banken uit Nederland en België. Zo bent u altijd zeker van onafhankelijk advies op maat. Dankzij jarenlang ervaring beschikt Keur’s Adviesgroep over een groot netwerk van deskundigen. Op de meeste van uw vragen krijgt u bij ons dan ook een direct en duidelijk antwoord.


De laagste maandlasten

Keur’s Adviesgroep berekent gratis bij welke van de vele solide Belgische en Nederlandse banken en verzekeringsmaatschappijen uw hypotheek en verzekeringen het best passen.

Wij vergelijken de rente en de bijhorende maandlasten en selecteren voor u meest interessante lening. Zo betaalt u nooit te veel en geniet u jarenlang van de laagste maandlasten en vele andere voordelen.

Alles onder één dak

Onze offertevergelijkingen zijn handig en overzichtelijk. U hoeft zelf niet op onderzoek uit te gaan. Keur's Adviesgroep verzamelt alles onder één dak. Zo besparen we u een pak moeite

Geen extra kosten

Het is logisch dat er kosten verbonden zijn aan het verkrijgen van een Belgische hypotheek. Deze zijn wettelijk vastgelegd en voor iedere aanvrager hetzelfde. Of u zelf het initiatief neemt of u door ons laat begeleiden, de kosten blijven gelijk.

De perfecte mix

Wij vertrekken altijd vanuit uw persoonlijke situatie. U hoeft dus niet zelfstandig naar banken en verzekeraars te stappen. Laat dat karwei gerust aan ons over. Als onafhankelijk makelaar werken wij samen met de grote, betrouwbare Belgische bankinstellingen.

Zo garanderen we u de perfecte mix, op maat van uw leven!